ייצור: היין מיוצר באזור בוז'ולה שבחבל בורגון בצרפת. האקלים ואדמת הגרניט באזור תורמים ליצירת ענבים פירותיים ועסיסיים. היין עובר תסיסה קרבונית באשכולות שלמים, שיטה המעניקה לו אופי פירותי במיוחד וטאנינים נמוכים. בוז'ולה נובו משתחרר לשוק שבועות ספורים לאחר הבציר באירוע חגיגי המסמל את סוף הבציר ופתיחת עונת היין החדשה ומשווק ברחבי העולם. יין זה אינו מיועד ליישון ארוך טווח ומומלץ ליהנות ממנו כשהוא צעיר ורענן. אלבר בישו הוא אחד מבתי היין המוכרים והחשובים ביותר בבורגון, צרפת, הידוע באיכות הגבוהה של יינותיו.
מה ליד? מומלץ להגיש מעט צונן ומתאים לשתייה צעירה ומהנה.