ברולו פריורה קנטינה פוברו סיפור היקב מתחיל בשנת 1837, כשפרנצ'סקו פוברו קנה את הכרם הראשון שלו. בשנת 1964 ג'ובאני ומיקלינו פוברו החלו לבקבק את היין שלהם לבד, ובשנת 1976 בנו את היקב הנוכחי. עכשיו היקב מנוהל על ידי דור הבא: לוקה ורומאנו עוסקים במכירות, דניאלה – בכרמים ואלסיו יחד עם מרגריטה – בייצור יין ועבודה אדמיניסטרטיבית.
השם פריורה משמעותו "אב הכנסיה", מרמז על כך שברולו זהו היין העיקרי של פיימונטה. 100% נביולו מהכפר לה מורה. 3 שנות יישון בחביות גדולות. ארומה מורכבת ורב-שכבתית של שזיף מיובש, דובדבן מתוק, סיגליות וורד עם תווי זפת ותבלינים מתוקים. הטעם מרוכז, עוצמתי ורב-גוני: הגוונים הפירותיים של הארומה מלווים באינספור ניואנסים של תבלינים. התבלינים המתוקים בולטים גם בסיומת ויחד איתם שזיף מיובש וטאנינים עוצמתיים.
כרמי ברולו נרחבים מדי בשביל להיחשב כרמים יחידנים, אלא כרם מחוזי. כרם בוסיה ממוקם ברובו בעיירה מונפורטה ד'אלבה, והוא ללא ספק אחד מחמשת האתרים הגדולים ביותר בכל ברולו, ויינותיו נהנים מזה זמן רב ממוניטין גבוה- שכן הוא הקרו הראשון בסיווג הכרמים המחוזיים. בפה קולה, אחד מהמומחים הגדולים ביותר ללנגה ויינן גדול, בחר בחלקה זו לייצג את יין הקרו הראשון שייצר.
פיימונטה, אזור יין השוכן בצפון מערב איטליה למרגלות האלפים השוויצרים. זהו מעוזם של חובבי היין האיטלקים, בו מפיקים יינות אלגנטיים ואצילים עם יכולת התיישנות ארוכה ומרשימה. הידוע שבהם הוא זן הנביולו מהכפרים הנודעים ברולו וברברסקו, אך ישנם זנים וכפרים רבים נוספים באזור, דוגמת אלבה ואסטי בהן הזן המפורסם ביותר הוא הברברה. נביולו הוא מלך זני הלנגה הודות למאפיינים הגנטיים שלו - מורכבות ארומתית, טאנים וכוח ויכולת יישון בלתי רגילה.