אין יותר שיק מיין מבעבע ומהקצץ.
הצטרפו אלינו למסע נוצץ בין יינות מבעבעים - מהאזורים המשובחים ביותר מרחבי העולם
מהקלאסיקה של השמפניה הצרפתית, לקרמאן של בורדו, לפרוסקו האיכותי של ואלדוביאדנה ועד לקסם של הקאווה הספרדית – כל כוס מספרת סיפור ייחודי של אומנות וטרואר .
- Gruet Champagne Brut (צרפת) – שמפניה אלגנטית, מבלנד של שרדונה, פינו נואר ופינו מנייה, עם ניחוחות לימוניים ותפוחיים, רמיזות קלות לקלייה ומרקם מבעבע וקרמי שנשאר לאורך זמן.
- Louis Vallon Crémant de Bordeaux Brut (צרפת) – קרמן רענן, מבוסס בעיקר מרלו, עם תפוח ירוק פריך, פרחים לבנים ומינרליות מרעננת שמביאה את הייחוד של בורדו המבעבעת.
- Villa Conchi Cava Brut (ספרד) – קווה מודרנית ורעננה המופקת מבלנד של קסארלו, מקבאו ופאראיידה, עם פירות גן בהירים, רמיזות לבריוש ובועות עדינות ואנרגטיות שמשחקות על החך.
- Ruggeri Giall’Oro Brut (איטליה) – פרוסקו, 100% גךרה, שהוא גם סופריורה (מגע ממשוך על שמרים)עם ניחוחות פרחוניים מעודנים, רמיזות לתפוח מוזהב וסיומת אלגנטית ומתמשכת שמייצגת את התחכום האיטלקי.
צפו לחמיצות רעננה, בועות מעודנות ואיזון מושלם בין פרי ומינרליות!