אלטו אדיג'ה הוא אחד מאזורי היין הלא מספיק מוערכים בעולם!
הוא ממוקם בצפון מזרח איטליה, על גבול אוסטריה, וחובק בו כל כך הרבה מרכיבים אקלימיים שהופכים כל זן שגדל בו למיוחד.האלפים, הבדלי הטמפרטורה, הים התיכון, הים האדריאטי, היבול הקטן... כל מה שיין צריך כדי להיות עוד טיפה איכותי יותר.
אז בשישי הקרוב - קפיצה קצרה לאלטו אדיג'ה וליקב Colterenzio, אותו מרכיבים יותר מ-300 כורמים...
- קולטרנציו פפרר מוסקטו ג'אלו: יין מרענן ומלא ניחוחות פירות הדר, אגסים ופרחים, המופק מזן המוסקאטו ג'אלו המקומי.
- קולטרנציו פפרר רוזה: יין רוזה אלגנטי המופק מזן הלגריין האדום והייחודי לאלטו אדיג'ה. היין מתאפיין בטעמי פירות יער עדינים וארומה פרחונית נעימה, איזון מושלם בין רעננות לחמיצות מעודנת.
- קולטרנזיו פפרר סאן: בלנד ייחודי של שרדונה, סוביניון בלאן ופינו בלאן. היין בעל טעמי פירות טרופיים ופרחים, עם מרקם עשיר וסיומת מתובלת. שילוב של שרדונה מעולם חדש לעולם ישן עם אופי משלו.