"סופר טוסקניים" הוא כינוי לא פורמלי שניתן ליינות המיוצרים בטוסקנה מזני ענבים בינלאומיים, או משילובם עם זנים מקומיים. לעיתים קרובות גם שיטות הייצור שונות במעט מהשיטות המסורתיות ובמקרים רבים מתיישנים היינות בחביות עץ קטנות המאפיינות את הייננות הבינלאומית המודרנית. בולגרי שוכנת בסמוך לחופי הים התיכון, בה גידל המרקיז מריו דה לה רוצ'טה ענבי קברנה סוביניון כבר בשנות ה- 40 של המאה הקודמת. רק בבציר 1968החליט לייצר מהם יין מסחרי שענה לשם ססיקייה. במהלך שנות ה- 70 הצטרפו להרפתקה יצרנים נוספים וכל השאר היסטוריה.
גאיה הוא אחד הכוכבים הגדולים של איטליה ושל עולם היין בכלל. נוסד בפיאמונטה בשנת 1859 ע"י ג'ובאני גאיה ומנוהל כיום על ידי אנג'לו גאיה, דור רביעי למשפחה. אנג'לו יינן מוכשר ונועז התברך גם באופי שאפתני ובחזון יוצא דופן. מרגע שקיבל את המושכות פיתח והרחיב את פעילות היקב והפך אותו לאחד המפורסמים והנחשבים ביותר בעולם. מרבית מכרמיו מרוכזים בפיאמונטה, בעיקר באזור ברברסקו בו ממוקם היקב ובברולו. כל הכרמים בבעלות המשפחה. בנוסף מחזיק גאיה בשתי אחוזות יין בטוסקנה – פיאבה סנטה רסטיטוטה במוטלצ'ינו וקא'מרקנדה באזור בולגרי.
זהו בלנד מבוסס מרלו, סירה וסנז'ובזה המקומי. פירותי ומאוזן להפליא. מבוא איכותי נהדר לאזור וליכולות של היצרן המוערך אנג'לו גאיה.