די לאנרדו ג'אסט מי
איסוף ידני, הפרדת רכסים, מצרציה קרה, תסיסה ב-23 מעלות, מצרציה אחרי התסיסה, סה"כ 2-3 שבועות במכלי מתכת. לאחר מכן היין מועבר לחביות חדשות (10%), חביות בנות שנה (30%), חביות בנות שנתיים (30%) וחביות בנות שלוש שנים (30%) מאלון אמריקאי של שריפה בינונית, שם הוא עובר תסיסה מלולקטית ונשמר – סה"כ כשנה וחצי.
ארומה מורכבת ועשירה מריבת אוכמניות ושזיפים מיובשים עם גוונים של וניל, טבק, חומץ בלסמי, אספלט ופלפל מתבטאת בטעם עוצמתי ומלא עם טנינים מרובים אך רכים. סיומת ארוכה, עוטפת, מסתיימת בתווים של תבלינים מתוקים, לקריץ וטבק סיגריות.
מתאים לסטייקים, במיוחד מנתחים שומניים, עגל, כבד אווז, צבי, וגם גבינות קשות מיושנות, כמו פרמזן, צ'ימברו ופקורינו וקיו. מומלץ להגיש בטמפרטורה של 17 מעלות.