L'aristida – L'Amarone della Valpolicella DOCG – יין הדגל של יקב לה ג'ובה, מיוצר רק בשנים טובות במיוחד מענבים הגדלים בחלקות הכי איכותיות. לאחר הבציר הענבים עוברים תהליך ייבוש "אפסימנטו" במשך כ- 100 ימים ולאחר מכן תסיסה אלכוהולית ארוכה מאוד. בתום התסיסה היין מתיישן במשך 36 חודשים בחביות עץ צרפתי חדשות ומתיישן כשנה נוספת בבקבוק. היין עצמו עוצמתי, בעל חוזק אלכוהולי גבוה במיוחד של 17% אלכוהול, טעמים מרוכזים מאוד של דובדבן בשל וצימוקים, פלפל שחור, וניל ועשן ומתחילים להתפתח בו ניחוחות אדמתיים ובשרניים.