די לאונרדו פינו גריג'יו
איסוף ידני, כבישה רכה בוואקום, תסיסה במכלי מתכת בטמפרטורה של 15 מעלות, תסיסה מלולקטית בשביל 20-30% הרכבה סופית, יישון במכלי מתכת על משקע עם ערבובים בתדירות גבוהה, בקבוק בפברואר, חודשיים יישון בבקבוק.
ארומה נעימה מאד, בעלת ספקטרום רחב, כגון אגס ויליאמס, בננה, משמש ופרחי עץ השיטה. בטעם: גוונים של סירופ אגסים וקליפות חבושים. חמוציות מאוזנת טוב, גוף טוב וסיומת ארוכה.
מתאים נהדר לבשר עוף (עופיון, הודו, עוף פרא), קרפצ'ו מדג-חרב או סיבס, מולים או דג אפוי. מומלץ להגיש בטמפרטורה של 8-10 מעלות.