קאווה וין ארט ברוט אקולוג'יקה
קאווה, המבעבע הלאומי של ספרד. עשוי בשיטה המסורתית ותוסס תסיסה שנייה בבקבוק ליצירת יין בעל מורכבות גבוהה.
ג'אום סרה מיוצרת ע"י משפחת גרסיה קריון באזור פנדס, בו מייצרים את הרוב המכריע של המבעבע הספרדי.
הענבים ליין זה גדלים בשיטה האורגנית, ולאחר מכן מתיישן במשך 11 חודשים על משקע שמריו.
ארומה של לימון ואפרסק לבן עם ניואנסים של פרחים ולחם. טעם בולט ורענן, טונים פירותיים של ארומה מאוזנים על ידי חמיצות ומלווים בכמות גדולה של בועות קטנות, בסיומת תווי שמרים ומינרלים.