יין לבן יבש מזן סוביניון בלאן בציר 2020 (אפלסיון טרנטינו-אלטו אדיג'ה, איטליה). צבע קש בהיר עם גוון ירקרק, ארומות בולטות של עץ אקציה, מרווה, דשה קצוץ ועשבי תיבול. טעם מלא, עסיסי, עם חומציות מרעננת, מבנה מוצק וגוונים של פירות אקזוטיים בטעם שיאורי ארוך. התאמה לאוכל: פטה סלמון, גבינות עזים על בגט קלוי, סלט מפירות ים. מומלץ להגיש בטמפרטורה 10-12C. כהל: 13% הכרמים: כרמים לפואה בדרגת Cruהינם כרמים ייחודיים הנמצאים בגובה 430 מ' מעל פני הים ומופנים דרומה. קרקע חולית ימית עם מעט חצץ. משטר הגידול – צפיפות נטיות גבוהה ויבול נמוך (450 ל' לדונם). ב-1989 נטעו שלושה קלונים צרפתיים של סוביניון בלאן. הענבים נבצרים בבציר ידני. מכרמים אלו מופקים היינות הטובים ביותר של היקב. הטכנולוגיה: אחרי תסיסה ראשונה במכלי נירוסטה חלק מהיין עבר גם תסיסה מלולקטית בחביות עץ אלון.
קולטרנציו הוא קואופרטיב - איחוד של חקלאים וייננים תחת מותג אחד. הכל התחיל ב-1960, כש-26 משפחות מטרנטינו-אלטו אדיג'ה (האזור הכי צפוני באיטליה) החליטו לחבור יחד כדי לייצר ולמכור יין איכותי, ולהשתחרר מתלות במתווכים. עד שנות ה-80, הקואופרטיב אימץ כלל זהב: משלמים לכורמים לא על כמות הענבים אלא על איכותם - מה שהעלה משמעותית את רמת היינות. כיום, קולטרנציו הוא מהיצרנים המובילים והגדולים באזור. הקרבה לגרמניה מעניקה ליינות טרנטינו-אלטו אדיג'ה אופי ייחודי: דמיינו שילוב של תשוקה איטלקית עם דיוק גרמני.
קולטרנציו היום: ~300 משפחות ~300 הקטר של כרמים ~40 יינות שונים - מבקבוקים בסיסיים ועד לסדרת הפרימיום לאפואה והיין יוצא הדופן LR
יקב בטכנולוגיה מתקדמת
גישה סביבתית אחראית: סטנדרטים קפדניים לטיפול בכרמים, אנרגיה סולארית, חיסכון במים וחשמל, פתרונות היי-טק, אבל בלי "פנאטיות ירוקה"
...וכמובן, פפרר - שלישיית יינות שמחים ופופולריים שנמכרים בכל העולם.
משלוח באותו יוםזמין ליישובים הבאים: בני ברק, בת ים, גבעתיים, הרצליה, חולון, פתח תקווה, רמת גן, רמת השרון, תל אביב - יפו
לאפואה קברנה סוביניון
559.00 ₪
750 מ"ל | 74.53 ₪ / 100 מ"ל
קולטרנציו הוא קואופרטיב - איחוד של חקלאים וייננים תחת מותג אחד. הכל התחיל ב-1960, כש-26 משפחות מטרנטינו-אלטו אדיג'ה (האזור הכי צפוני באיטליה) החליטו לחבור יחד כדי לייצר ולמכור יין איכותי, ולהשתחרר מתלות במתווכים. עד שנות ה-80, הקואופרטיב אימץ כלל זהב: משלמים לכורמים לא על כמות הענבים אלא על איכותם - מה שהעלה משמעותית את רמת היינות. כיום, קולטרנציו הוא מהיצרנים המובילים והגדולים באזור. הקרבה לגרמניה מעניקה ליינות טרנטינו-אלטו אדיג'ה אופי ייחודי: דמיינו שילוב של תשוקה איטלקית עם דיוק גרמני.
קולטרנציו היום: ~300 משפחות ~300 הקטר של כרמים ~40 יינות שונים - מבקבוקים בסיסיים ועד לסדרת הפרימיום לאפואה והיין יוצא הדופן LR
יקב בטכנולוגיה מתקדמת
גישה סביבתית אחראית: סטנדרטים קפדניים לטיפול בכרמים, אנרגיה סולארית, חיסכון במים וחשמל, פתרונות היי-טק, אבל בלי "פנאטיות ירוקה"
...וכמובן, פפרר - שלישיית יינות שמחים ופופולריים שנמכרים בכל העולם.