יין אדום יבש ועשיר מענבי טמפרניו המאפיינים את יינות ריוחה שבספרד.
באף ובפה: ארומות של דובדבן, פטל שחור בשלים, עם נגיעות של תבלינים, וניל ועץ אלון. בחך, גוף מלא, טאנינים עגולים וסיומת ארוכה ונעימה.
ייצור: יקב לואיס קניאס הוא יקב משפחתי ותיק ומכובד בריוחה אלבסה. היין מיוצר מענבי טמפרניו מובחרים הגדלים בכרמים ותיקים ומתיישן בחביות עץ אלון אמריקאי וצרפתי למשך כ-18 חודשים לפחות.
מומלץ לצד: מנות בשר עשירות, צלי קדירה ובשרים על האש.