באף ובפה: ארומות של אגס, תפוח ירוק, פריחת הדרים, נגיעות עשבוניות ורמזים מינרליים. בחך, היין בעל גוף בינוני, חומציות מרעננת ומאוזנת ומרקם קרמי חלק ונעים. הסיומת ארוכה ומשאירה טעם הרמוני.
ייצור: יקב לוינסון הוקם על ידי עידו לוינסון, אחד משני ה-Masters of Wine בישראל ולשעבר היינן של יקבי ברקן וסגל. היקב הוקם יחד עם אביו במחסן, ומכאן שמו. היקב מתמקד בייצור יינות בעלי אופי אלגנטי ועם השראה אירופאית. הענבים גדלים על אדמת גיר באזור הרי ירושלים ועל אדמות טרה רוסה וגיר באזור עמק האלה. גראז' דה פאפא בלאן מופק מענבי שרדונה הגדלים בכרם יחידני בהרי יהודה. לאחר בציר ידני קפדני, הענבים עוברים תסיסה בחביות עץ אלון ומשם להתיישנות של 6 חודשים על המשקעים, תהליך המעניק ליין מורכבות ועומק.
מה ליד? גראז' דה פאפא בלאן משתלב נהדר עם מנות דגים ופירות ים, סלטים רעננים, גבינות עיזים, מנות אסייאתיות בעלות טעמים עדינים, וכן כמלווה לארוחות קלות.