באף ובפה: ארומות עשירות של פירות יער אדומים, נגיעות פרחוניות ורמזים לפרי הדר. בעבוע עדין, חומציות מרעננת, גוף עשיר ומרקם קרמי. סיומת ארוכה ומורכבת.
ייצור: לורן-פרייה מתמחה בייצור שמפניה רוזה בשיטה ייחודית מהמאה ה-17: השריית מיץ הענבים עם הקליפות למשך 48-72 שעות. לאחר תסיסה שנייה בבקבוק, השמפניה מתיישנת 4 שנים במרתפי היקב.
מה ליד? משתלבת נהדר כאפריטיף יוקרתי ולצד מאכלי ים, סלמון מעושן, בשרים קלים וקינוחים פירותיים. מתאימה במיוחד לאירועים וחגיגות.