ורמוט ישראלי איכותי, המיוצר על ידי אייל דרורי, בוגר אוניברסיטת היין בטורינו. הורמוט מבוסס על יין מענבי דבוקי וסוביניון בלאן, ומתאפיין בטעמים עשבוניים, מרירים ופרחוניים, עם חמישה סוגי לענה, צמחי תה ישראליים כמו לואיזה, לימונית, זוטא לבנה, גרניום ושיבא, תמציות של עלי זית, ליים ולימון פרסי, ועשבי תיבול ותבלינים מקומיים. הורמוט משלב מסורות איטלקיות וחומרי גלם מקומיים, עם דגש על לענת מדבר, ומיועד במיוחד לקוקטייל מרטיני. ורמוט זה מתאים לחובבי ורמוט שמחפשים חוויה ישראלית ייחודית.