יין אדום יבש ומורכב, המבטא את מיטב הטרואר הישראלי בשילוב תהליכי ייננות מסורתיים ומוקפדים. היין מופק מבלנד של זני קריניאן, סירה ומרסלאן, שנבצרו ידנית ובאופן סלקטיבי. תהליך הייצור מתחיל ב-72 שעות של השרייה קרה, למיצוי מיטבי של טעמי הפרי, הארומות והצבע עוד לפני תחילת התסיסה האלכוהולית. הענבים עברו תסיסה ייחודית באמבטיות גדולות ופתוחות, כאשר חלקם תססו יחד עם השזרות, חלקם כאשכולות שלמים וחלקם עם שזרות שהוספו מחדש. תהליך התסיסה בשיטה המסורתית, ללא שימוש במשאבות או מיכון, מסייע לקבלת מגע עדין ואיזון מושלם. בסיום, היין הופרד מהקליפות ללא סחיטה, תוך שמירה על הנוזל החופשי בלבד, כדי למנוע טאנינים מרים וחומציות לא מאוזנת. היין התיישן על המשקעים בחביות עץ אלון צרפתי מבורגון במשך 9 חודשים בנפרד ולאחר מכן חודשיים נוספים לאחר יצירת הבלנד. התוצאה היא יין אלגנטי, מאופק והרמוני, עם רבדים של עידון, מינרליות יוצאת דופן וסיומת מענגת. היין בוקבק ללא כל תהליכי סינון, מה שמדגיש את אופיו הטבעי והייחודי.