פה: בחך טעמים הרמוניים של פרי אדום עם חמיצות נעימה וסיומת אלגנטית.
ייצור: היין מיוצר בבלנד מסורתי של גרנאש, סינסאו, סירה ולעיתים גם רולה. היין מייצג נאמנה את סגנון יינות הרוזה של פרובנס, מיוצר באזור קוט דה פרובנס שבדרום צרפת, אזור המתאפיין באקלים ים תיכוני חם ושמשי, קרקע חרסית וגיר ורוחות מיסטרל חזקות. הענבים נבצרים ידנית, הסירה עוברת תהליך "דימום" (Saignée) ושאר הזנים עוברים תסיסה ישירה לאחר סחיטה עדינה. חלק קטן מהיין מתיישן בחביות עץ אלון עם ערבוב משקעים. שאטו מיראבל, שנודע בעבר כנחלתם של אנג'לינה ג'ולי ובראד פיט (לשעבר), מנוהל כיום על ידי משפחת פרין.
מה ליד? מומלץ לצד מאכלי ים, מנות עוף ומנות ירק, גבינות רכות ומנות קלות.