בקבוק הכניסה לסדרת השרי המיוחדת של מקאלן ויש אומרים האיכותית יותר מסדרת הדאבל והטריפל קאסק. הויסקי התיישן בחביות עץ אלון ספרדיות, הנחשבות לאיכותיות ביותר במזקקה, שהתיישן בהן יין שרי מחרז. מומחי הויסקי נוהגים לכנות ויסקי בשרני עם הרגשה חזקה של יין השרי כ-"שרי בומב" ללא ספק זהו בקבוק חובה לכל חובב מתחיל ובמיוחד למי שכבר נכנס לטירוף חביות השרי שקורה כרגע בקרב חובבי הויסקי בארץ. אנחנו ממליצים לא להסס להזמין את הבקבוק כי הוא מבוקש ונעלם מהמדפים די מהר.
צבע – ענברי ריח – ארומות של פטל שחור, צימוקים, תפוח אדום, פריחת שדה, שוקולד ודבש טעם – גוף בינוני אבל עוצמתי באיזונו עם אזכורי טעמים של עוגת חמאה, מרמלה, פטל שחור ושוקולד מריר סיומת – ארוכה וומלווה באזכור של פלפל שחור, יין שרי ושוקולד מריר