ביום שישי הקרוב אנחנו יורדים לרזולוציה נמוכה לריוחה - מאיזורי היין הפופולארים ביותר בספרד ובעולם.
יינות ריוחה מתאפיינים ברמות יישון שונות ולמרות שנוטים לחבר אותן גם לרמות איכות, מדובר פשוט ביינות שונים, עם טעמים שונים שמתאימים לחיך שונה.
נטעם 4 כאלה:
מיקב לואיס קאנייאס:
- בלנד לבן ולא מספיק פופלארי עדיין לטעמינו של ויורה ומלאבזיה - מפתיע, קליל ופירותי.
שני הזנים הלבנים הללו מפיקים יין לבן עדין עם חומציות מאוד מעודנת וניחוחות אפרסק ומישמש.
- ריוחה קריאנזה וריוחה רזרבה - 100% טמפרניו ביישון של 6 ו-12 חודשים בהתאמה בחביות עץ אלון אמריקאית.
מיקב מונטבואנה:
ריוחה בסיסי, שולחני, ללא יישון בעץ, הכי קליל והכי נגיש שיש לכל ארוחה.