קורס למפגש ראשוני עם עולם היין, למתחילים יותר ומתחילים פחות...
ניפגש לשני מפגשים בני שעתיים בהנחיית אורית גרינבוים, המחזיקה בדיפלומה מה-WSET שתפתח עבורכם צוהר ראשון אל עולם היין, מהכרם, ליקב, לחביות ולבסוף לכוסות שלכם.
מפגש ראשון 17.7 - מי נגד מי:
● הגפן, גידולו בכרם ועד ייצור היין ביקב
● טכניקות טעימה מקצועיות, אבחנה בין ניחוחות שונים ביין והקשר בינם לאיכות היין
● היכרות וטעימה של הזנים הבאים מאזורי גידול שונים: קברנה סוביניון, מרלו
מפגש שני 24.7 - מתנסים באדומים ולבנים:
● שרדונה - מאפייני הזן וטכניקות ייצור
● סוביניון בלאן - מאפייני הזן וסגנונות שונים
● סירה, גרנאש מאיזורי גידול שונים
בכל מפגש נטעם שישה יינות שיותאמו לתוכנית המפגש.
המפגשים יתקיימו בתאריכים הבאים: 17.7 ו-24.7, בשעה 20:00.
מחיר הקורס (בלויוי לחמים, ירקון וגבינות משובחות): 399 ש"ח למשתתף (לשני המפגשים); הטבה 30 ש"ח לרכישת יינות בחנות ביום הסדנה.