קוניאק מעודן ומורכב המיוצר מענבי אוני בלאן, שהתיישן בין 10 ל-20 שנים. צבעו ענברי עם גוון זהוב עתיק, המעניק לו מראה מרשים. הניחוחות עשירים ופרחוניים, עם תווים של ורדים, יסמין וציפורן, המשתלבים עם רמזים פירותיים של אפרסק ושזיף. על החיך, הקוניאק מפגין עוצמה עצית מעודנת ומאוזנת, עם מרקם רך ואלגנטי במיוחד. האיזון בין טעמי הפירות והטאנינים הופך אותו לבחירה מושלמת הן עבור חובבי קוניאק מנוסים והן עבור מי שמחפש חוויה חדשה ומרתקת.
פשר לקרוא לבית הקוניאק François Voyer "פעמיים זהב". קודם כל בזכות המיקום — בלב "המשולש הזהוב" של גרנד שמפיין, האזור היוקרתי ביותר לייצור קוניאק. המשפחה פועלת שם כבר יותר מ-150 שנה, והיום מחזיקה בכ-28 הקטרים של כרמים. בניגוד לשכנים רבים, וואייה לא רק מגדלים ענבים בעצמם — הם גם מזקקים אותם מהיום הראשון.
קו הזהב השני עובר דרך תפריטי היין של מסעדות הדגל של פריז, שם הקוניאקים של וואייה הפכו לשם דבר. הרשימה ארוכה, אבל קשה להתעלם מ-Jules Verne, המסעדה בעלת שני כוכבי מישלן שבמגדל אייפל. השף אלן דוקאס, שצבר למעלה מ-20 כוכבים בקריירה שלו, בחר אישית את Voyer Hors d’Age למרתף היין של המסעדה.
בוואייה עובדים בגישה מקורית ליישון: החביות נעות בין מרתפים יבשים ולחים. לדברי מאסטר המרתף פייר וודון, זה מה שמעניק לקוניאק רכות ועומק. ולשפוט לפי הבחירה של דוקאס — כנראה שזה עובד.
פשר לקרוא לבית הקוניאק François Voyer "פעמיים זהב". קודם כל בזכות המיקום — בלב "המשולש הזהוב" של גרנד שמפיין, האזור היוקרתי ביותר לייצור קוניאק. המשפחה פועלת שם כבר יותר מ-150 שנה, והיום מחזיקה בכ-28 הקטרים של כרמים. בניגוד לשכנים רבים, וואייה לא רק מגדלים ענבים בעצמם — הם גם מזקקים אותם מהיום הראשון.
קו הזהב השני עובר דרך תפריטי היין של מסעדות הדגל של פריז, שם הקוניאקים של וואייה הפכו לשם דבר. הרשימה ארוכה, אבל קשה להתעלם מ-Jules Verne, המסעדה בעלת שני כוכבי מישלן שבמגדל אייפל. השף אלן דוקאס, שצבר למעלה מ-20 כוכבים בקריירה שלו, בחר אישית את Voyer Hors d’Age למרתף היין של המסעדה.
בוואייה עובדים בגישה מקורית ליישון: החביות נעות בין מרתפים יבשים ולחים. לדברי מאסטר המרתף פייר וודון, זה מה שמעניק לקוניאק רכות ועומק. ולשפוט לפי הבחירה של דוקאס — כנראה שזה עובד.