לא כל יין מבעבע הוא שמפנייה. רק יין מבעבע המיוצר בחבל שמפיין שבצפון צרפת, המוגן בחוקים אדוקים- בינהם זני הענבים המותרים לשימוש, שיטת העשיה המסורתית וזמן היישון על השמרים. לרוב, בתום התסיסה הראשונה מוסיפים ליין סוכר ושמרים, לתסיסה שנייה ארוכה ואיטית. היין דורש בתהליך מוקפד של טלטול עדין לאורך זמן, בסופו מחלצים את השמרים לקבלת יין מבעבע אלגנטי ומורכב.
האלמנה לואיז פומרי הייתה מחלוצות הסגנון היבש בשמפיין, בתקופה בה הביקוש היה למתוק, וכן ממשיכי דרכה- מהבתים הראשונים לייצר שמפנייה ורודה, ליישן במנהרות גיר עמוקות וכן לייצר שמפנייה כשרה. מאז עד היום השתמר סגנונה המובהק והאהוב, שילוב מנצח בין פרחים לבנים לפירות יער, קלה ונעימה.שמפניה בעלת צבע צהוב בהיר ובוהק. באף, רעננות ועדינות של שרדונה, משולבים ומאוזנים על ידי ארומות פרחוניות ונגיעות הדרים של הפינו נואר. בפה, קסם ועדינות, אורך ומורכבות - בדיוק כפי שניתן לצפות משמפניה ברמה שכזו. מתאימה לליווי מנות פתיחה וארוחות מעודנות.