המון אנשים שותפים לחוויית טעימות יין במרכז במציאות העכשווית. חוויה שיש בה סינרגיה אמתית של כיף גדול עם ידע. על ידי מפגשי טעימות יין ניתן ללמוד על הטעם האישי שלכם. או לחלופין מבינים איך בוחרים יין לבן מומלץ לאירוע. או נחשפים למנעד רב של יינות כחול לבן וברחבי תבל. או מפעילים את חמשת החושים על מנת להבדיל בין סוגי הענבים ואיכות היינות. או מפתחים מיומנות ייחודיות, כדי להעריך יינות וטעמן. או מאזינים להמלצות של אופן שתיית יינות. וכיוצא בזאת.
למה טעימות יין במרכז בכלל, ובחברת דלי וינו בפרט, כה חשובות?
בעקבות ריבוי חברות שמייצרות או שמוכרות יינות, ותרבות השתייה המתפתחת, המון אנשים שאוהבים אלכוהול משתתפים בכל מיני אירועים מיוחדים של טעימות יין במרכז, ושל טעימות יין בחברת דלי וינו בפרט שם בה תוכלו לקיים אירועים קטנים בנתניה. אירועי טעימות היין מספקים חוויה יוצאת מגדר הרגיל. כאשר בחברת דלי וינו תיחשפו לכמה מאות סוגים של יינות, כמו – יינות מבעבעים, אדומים, לבנים, וכולי. בטעימות יין אלו תוכלו לפתח את הטעם האישי שלכם ביינות. זה יתרחש באמצעות בחינה והתנסות, אשר בהכרח יביאו לפיתוח של מיומנות טעימת יינות, חדשים כוותיקים.
אילו היבטים נבדקים בתהליך של טעימות יין במרכז?
בתהליך של טעימות יין במרכז תבדקו את ההיבטים שלהלן –
- ריח – צריך לערבל את היין בתוך הכוס, על מנת לבדוק באופן מיטבי את הארומה שלו. בערבול נכנס יותר חמצן, תוך כדי שחרור הארומה בתוך היין. כדאי לעצום את העיניים, ורק אז להריח את היינות. תוך כדי דמיון ומחשבה על האסוציאציות שהיינות מעלים בכם.
- נראות – בטעימות יין צריך לבחון היטב את היינות באמצעות העיניים. במבט ראשוני תבחינו בעומק של צבע היין, ובחינת השקיפות או האטימות של היין. כמו גם בגוון שלו.
- וכמובן הטעם – עליכם ללגום מהיין. שחקו עמו בפיכם. כאשר אתם בולעים את היין, כדאי שתכניסו אוויר לפיכם. באופן הזה רכיבים נדיפים ביין יעברו לכיוון אפיכם ויעצימו את התענוג של טעימות היין.