יקבים רבים בישראל מייצרים יין איכותי שמיוצא למקומות רבים ברחבי העולם. היין הישראלי הולך ומשתפר עם השנים וקונה לעצמו שם ומוניטין בסצנת היין העולמית. אמנם ישראל עדיין לא בטופ העולמי. עם זאת, בעזרת הידע, הניסיון והטכנולוגיה, ישראל צפויה לתפוס את מקומה ביחד עם המעצמות הגדולות ביותר. היופי ביקבים הוא שמרביתם מאפשרים גם לתיירים להיכנס פנימה ולחוות את תהליך הייצור והשימור של היין. כך, בתוך יקב טעימות יין וגבינות הם העיקר, אך הם לא הדברים היחידים.
סיור יקב טעימות יין וגבינות יכול להיות חוויתי מאוד, כשהוא כולל מספר אלמנטים מרתקים. הסיורים הללו מתחילים בדרך כלל עם ביקור במתקני היקב, כולל מתקני האחסון. בהמשך עוברים המבקרים אל עבר הרצאות מעשירות בנושא יין וההיסטוריה של היקב. לאחר מכן, מקבלים האורחים את האפשרות לטעום מהיין. לבסוף, נוצר חיבור לארוחת בוקר שכוללת בעיקר גבינות ויינות. החיבור בין יין לגבינה הוא טבעי ומתבקש מאוד, ופופולארי מאוד בקרב הישראלים. כל המבקרים ביקבים מקבלים את האפשרות לקנות את היינות בהנחה ומתבקשים להפיץ את הבשורה אצל חברים ומשפחה.
חוויה קולינרית
התיירים זוכים בדרך כלל לחוויה מהנה, מעשירה ורומנטית, ושמחים להמליץ עלייה לכל מי שרק רוצה לשמוע. לאור העובדה שמרבית היקבים הטובים נמצאים במקומות מרוחקים, האופציה הטובה ביותר לחנות יין בשרון היא חנות היין של דלי וינו. בדלי וינו מתקבלת חוויה איכותית של יינות וגבינות, וזה בגלל כמה אלמנטים. בחנות תמצאו כ-500 סוגי יינות מהארץ ומהעולם, ואפילו סוגרים להשלמת החוויה היוקרתית. בנוסף, תמצאו במקום מעדנייה בה אפשר לקנות גבינות לפי משקל. הגבינות הן מגוונות וטעימות במיוחד, ויודעות להחמיא ליין בצורה הטובה ביותר. במעדנייה תמצאו גם שוקולדים, לחמים, ומתבלים אשר מגבירים את החוויה הקולינרית במקום. בר היין במקום מציג אווירה ייחודית שמאפשרת ליהנות ממוצרי החנות.