טעימות יין וגבינות בשבת הוא בהחלט סוג בילוי קלאסי, אלגנטי ואיך לומר גם אנין טעם. כנראה שלא צריך יותר מזה כדי להרגיש הנאה. גבינות הפכו להיות הגורמה של כל ארוחת חלבית, ואגב ובצדק- הן לא זולות בכלל וטעמן עשוי לקחת אתם רחוק עד שוויץ, אל כרי העשב והמראה של נותנות חלב.
יש גבינות שנעשות מחלב של כבשים, פרות, עזים וגם יונקים אחרים. מעבר לכך שזה טעים עד אלוהי לעתם (תלוי אם אתם אוהבים עם עובש או בלי....) מדובר גם על מזון בריא, חלבון טהור שהגוף שלנו כל כך צריך. רק שתדעו יש בעולם כ-500 סוגים של גבינות במגוון עצום של מרקמים וטעמים שגורמים לנו להשתכר רק מהריח...
טעימות יין וגבינות ב- DELI VINO
יין זה לא המצאה של היום מסבירים בחנות היין והגבינות DELI VINO הכי נחשבת בנתניה. היא מארגנת טעימות יין וגבינות במרכז בשבת, חוויה קולינרית מצודדת לאניני הטעם. שרידים של כדי חרס ליין מתוארכים ל-7,400 שנה התגלו בגיאורגיה וזה אומר שהעולם תמיד בצר יינות. אגב יין שלא עשוי מענבים נקרא שיכר.
בכל מקרה השילוב של גבינות ויין הוא טוטאלי אבל הוא גם דורש חיבור נכון ביניהם, בחנות יינות בנתניה דלי וינו בהחלט יודעים להציע לכם את סוגי היינות שמתאימים לגבינות שונות כמו: סוביניון בלאן, שרדונה, גוורצטרמינר, בלנד לבן, ריזלינג, יינות מתוקים, יבשים, מבעבעים, ועוד של יקבים מובחרים ועוד.
גבינות ויין על השולחן זה חגיגה. שילוב טעמים שמלטף את החך, עם טעמן של גבינו קשות, מעושנות, עם עובש ועוד, תוצרת גבנים מומחים שיודעים לשזור טעמים ותבלינים מיוחדים במינם כדי לייצר גבינה שטעמה עשוי לגרום לנו לשמוע את כרי העשב מרשרשים מול נוף כפרי של עיירה שוויצרית....