פרויקט היקב החל ב-1999. כבר מההתחלה הרף היה גבוה מאוד - ליצור לא פחות מהשיראז הטוב בעולם. והחווה הצליחה. החלטות נועזות, לא טריוויאליות, עיצוב יוצא דופן ואיכות יינות, המוכרים על ידי מבקרי יין ברחבי העולם, הביאו במהירות את מייקל טוולטרי וריצ'רד מינץ למעגל הגבוה ביותר של ייצור היין האוסטרלי. היקב מייצר כ-20 יינות בהתאם לשנה, ורובם בלנדים מבוססי שיראז או שיראז משישה אזורים שונים באוסטרליה. Two Hands רוצה להראות את הסגנונות השונים של המגוון האייקוני בשטחים שונים. יינות האחוזה מקובצים לשלושה קווים: ספינות דגל (ספינות דגל), גנים (גנים) ותמונות (תמונות). לבעל היקב מייקל טוולפטרי יש אידיאל משלו לשיראז אוסטרלי, שאותו הוא מתאר בצורה די פואטית: "לדעתי, יין נהדר הוא כמו רכבת שנכנסת לתחנה. חומציות היא המסילה: אתה צריך שיהיה לך בסיס מוצק כדי לבנות את היין. פירותיות היא הקטר שמושך את הרכבת קדימה, היא חייבת להיות צפופה למדי ובעלת מבנה רב-שכבתי. הבלמים טאנינים, מצוחצחים ובהירים. ליינות מעולים יש לא רק את כל המרכיבים האלה, אלא שהם גם יודעים לעבוד יחד כדי ליצור שלם מגובש".
כותרת
פרויקט היקב החל ב-1999. כבר מההתחלה הרף היה גבוה מאוד - ליצור לא פחות מהשיראז הטוב בעולם. והחווה הצליחה. החלטות נועזות, לא טריוויאליות, עיצוב יוצא דופן ואיכות יינות, המוכרים על ידי מבקרי יין ברחבי העולם, הביאו במהירות את מייקל טוולטרי וריצ'רד מינץ למעגל הגבוה ביותר של ייצור היין האוסטרלי. היקב מייצר כ-20 יינות בהתאם לשנה, ורובם בלנדים מבוססי שיראז או שיראז משישה אזורים שונים באוסטרליה. Two Hands רוצה להראות את הסגנונות השונים של המגוון האייקוני בשטחים שונים. יינות האחוזה מקובצים לשלושה קווים: ספינות דגל (ספינות דגל), גנים (גנים) ותמונות (תמונות). לבעל היקב מייקל טוולפטרי יש אידיאל משלו לשיראז אוסטרלי, שאותו הוא מתאר בצורה די פואטית: "לדעתי, יין נהדר הוא כמו רכבת שנכנסת לתחנה. חומציות היא המסילה: אתה צריך שיהיה לך בסיס מוצק כדי לבנות את היין. פירותיות היא הקטר שמושך את הרכבת קדימה, היא חייבת להיות צפופה למדי ובעלת מבנה רב-שכבתי. הבלמים טאנינים, מצוחצחים ובהירים. ליינות מעולים יש לא רק את כל המרכיבים האלה, אלא שהם גם יודעים לעבוד יחד כדי ליצור שלם מגובש".
היין מושלם כאפריטיף, כמו גם בשילוב עם מתאבנים, סושי, סשימי, מנות דגים ופירות ים.
מנות דגים
בשר על הגריל
יין טוב הוא כמו סרט טוב: הוא נגמר מהר, משאיר טעם לוואי נהדר; בכל לגימה מתגלה בו משהו חדש, וכפי שקורה לעתים קרובות בסרטים, הוא נולד ונולד מחדש אצל כל אנין חדש.
פדריקו פליני
מומחית יין Deli Vino
על היקב
כותרת
פרויקט היקב החל ב-1999. כבר מההתחלה הרף היה גבוה מאוד - ליצור לא פחות מהשיראז הטוב בעולם. והחווה הצליחה. החלטות נועזות, לא טריוויאליות, עיצוב יוצא דופן ואיכות יינות, המוכרים על ידי מבקרי יין ברחבי העולם, הביאו במהירות את מייקל טוולטרי וריצ'רד מינץ למעגל הגבוה ביותר של ייצור היין האוסטרלי. היקב מייצר כ-20 יינות בהתאם לשנה, ורובם בלנדים מבוססי שיראז או שיראז משישה אזורים שונים באוסטרליה. Two Hands רוצה להראות את הסגנונות השונים של המגוון האייקוני בשטחים שונים. יינות האחוזה מקובצים לשלושה קווים: ספינות דגל (ספינות דגל), גנים (גנים) ותמונות (תמונות). לבעל היקב מייקל טוולפטרי יש אידיאל משלו לשיראז אוסטרלי, שאותו הוא מתאר בצורה די פואטית: "לדעתי, יין נהדר הוא כמו רכבת שנכנסת לתחנה. חומציות היא המסילה: אתה צריך שיהיה לך בסיס מוצק כדי לבנות את היין. פירותיות היא הקטר שמושך את הרכבת קדימה, היא חייבת להיות צפופה למדי ובעלת מבנה רב-שכבתי. הבלמים טאנינים, מצוחצחים ובהירים. ליינות מעולים יש לא רק את כל המרכיבים האלה, אלא שהם גם יודעים לעבוד יחד כדי ליצור שלם מגובש".
כותרת
פרויקט היקב החל ב-1999. כבר מההתחלה הרף היה גבוה מאוד - ליצור לא פחות מהשיראז הטוב בעולם. והחווה הצליחה. החלטות נועזות, לא טריוויאליות, עיצוב יוצא דופן ואיכות יינות, המוכרים על ידי מבקרי יין ברחבי העולם, הביאו במהירות את מייקל טוולטרי וריצ'רד מינץ למעגל הגבוה ביותר של ייצור היין האוסטרלי. היקב מייצר כ-20 יינות בהתאם לשנה, ורובם בלנדים מבוססי שיראז או שיראז משישה אזורים שונים באוסטרליה. Two Hands רוצה להראות את הסגנונות השונים של המגוון האייקוני בשטחים שונים. יינות האחוזה מקובצים לשלושה קווים: ספינות דגל (ספינות דגל), גנים (גנים) ותמונות (תמונות). לבעל היקב מייקל טוולפטרי יש אידיאל משלו לשיראז אוסטרלי, שאותו הוא מתאר בצורה די פואטית: "לדעתי, יין נהדר הוא כמו רכבת שנכנסת לתחנה. חומציות היא המסילה: אתה צריך שיהיה לך בסיס מוצק כדי לבנות את היין. פירותיות היא הקטר שמושך את הרכבת קדימה, היא חייבת להיות צפופה למדי ובעלת מבנה רב-שכבתי. הבלמים טאנינים, מצוחצחים ובהירים. ליינות מעולים יש לא רק את כל המרכיבים האלה, אלא שהם גם יודעים לעבוד יחד כדי ליצור שלם מגובש".